HYRA LJUD

BATTERIDRIVET LJUDPAKET 1


2 st BOSE S1 PRO

Detta paket väljer du när du behöver bra ljud men är på en plats där el saknas. Passar bra till festen i stugan, stranden eller i parken. Batteritiden är på hela 11 timmar. 


Pris per dygn: 800:- inklusive moms.

Pris för en högtalare: 500:- inklusive moms.

BATTERIDRIVET LJUDPAKET 2


1 st SOUNDBOKS 2

SOUNDBOKS 2 är en batteridriven ljudtryckskanon med inbyggd Bluetooth. Med en ljudnivå som är hög nog för 100 festande personer och en batteritid på 40 timmar så är festen säkrad, oavsett om det finns el i närheten eller inte.


Pris per dygn: 800:- inklusive moms.

LJUDPAKET 1


2 st Yamaha DXR 10 inklusive stativ

Detta paket väljer du när du behöver bra ljud med inte så jättemycket bastryck. Passar bra till festen hemma i lägenheten eller konferensen. Kan kompletteras med en eller två 15 tums basar mot extra kostnad.


Pris per dygn: 500:- inklusive moms.

LJUDPAKET 2


2 st Yamaha DXR 12 inklusive stativ

Detta paket väljer du när du behöver bra ljud. Passar bra till festen hemma i lägenheten eller i den mindre lokalen. Kan kompletteras med en eller två 15 tums basar mot extra kostnad.


Pris per dygn: 600:- inklusive moms.

LJUDPAKET 3


1 st RCF EVOX 8

Detta paket består av en 12" subbas med en tillhörande top. Ett otroligt smidigt och portabelt ljudsystem som är lätt att frakta och låter riktigt riktigt bra. Passar perfekt till en fest i hemmet eller i den mindre lokalen.


Pris per dygn: 700:- inklusive moms.

LJUDPAKET 5


2 st RCF EVOX 8

Dubbla upp ljudpaket 3 och får ett fantastiskt bra ljud som fyller upp de flesta festlokaler. 


Pris per dygn: 1200:- inklusive moms.

LJUDPAKET 6


2 st Yamaha DXR 10/12 och 2 st RCF SUB 8003

Detta paket väljer du när du behöver bra ljudtyck till dansgolvet med bas, mellanregister och diskant. Passar bra till festen i en lite större lokal. Detta paket spelar utan problem för 50 till 300 personer på dansgolvet.


Pris per dygn: 2000:- inklusive moms.

LJUDPAKET 7


2 st RCF NX L24-A och 2 st RCF SUB 8004 AS

Detta paket väljer du när du behöver proffsigt ljud till det lilla bandet, stora festlokalen eller bara uppskattar riktigt bra ljud. Passar perfekt till festen i en större lokal. Detta paket spelar utan problem för 50 till 600 personer på dansgolvet eller framför scenen.


Pris per dygn: 3500:- inklusive moms.

DJ-PAKET 1


1 st Pioneer XDJ-RX2

En controller för att styra programvaran Rekordbox DJ. Smidig och portabel "DJ-bänk" där möjligheten att använda den till att styra datorn eller köra direkt med USB gör den riktigt flexibel. Spelaren är endast kompatibel med Rekordbox.


Pris per dygn: 1000:- inklusive moms.

DJ-PAKET 2


1 st Pioneer XDJ-XZ

Detta är storebror till XDJ-RX2. Den har fyra kanaler och storleken samt känslan är den samma som flaggskeppsserien CDJ och DJM Nexus 2. Controllern kan användas till att styra datorn eller köra direkt med USB gör den riktigt flexibel. Spelaren är kompatibel med Rekordbox DJ och Serato DJ PRO.


Pris per dygn: 1500:- inklusive moms.

DJ-PAKET 3

 

2 st Pioneer CDJ 2000 Nexus 2

1 st Pioneer DJM 900 Nexus 2

Den senaste versionen av Pioneeer grymma spelare och mixer. Spelar upp cd-skivor och de flesta ljudformaten på en USB-sticka eller SD-kort. Fungerar bäst om man förbereder sina spellistor i Pioneers egen programvara Rekordbox.

 

Pris per dygn: 2500:- inklusive moms.

SKIVSPELARPAKET


2 st Technics SL-1210

Urfadern som en gång satte standarden på vilken utrustning en DJ skulle spela på. Pickuper ingår i hyran.


Pris per dygn: 1000:- inklusive moms för 2 st.

Mixerbord Yamaha MGP12X


Mixerbord för trubaduren eller det mindre bandet. Bra ljudkvalitet och de effekter man behöver. Läs mer om den här:




Pris per dygn: 500:- inklusive moms.

Trådlös mikrofon


Sennheiser XSw

Ett trådlöst mikrofonsystem av bra kvalité. Fungerar utmärkt till sång och tal. Denna mikrofon ligger i mellanskiktet och är det självklara valet för den som vill ha bra saker som man kan lita på.


Styckpris per dygn: 250:- inklusive moms.

Trådlöst headset


Sennheiser EW 352 G3 A-Band

Ett riktigt bra trådlöst system som är perfekt för konferensen, kursen eller den som vill hålla ett extra långt tal på ett bröllop. Detta system är av proffsklass och man blir inte besviken om man väljer att hyra detta. Två uppsättningar finns att hyra.


Styckpris per dygn: 500:- inklusive moms.

Trådlös mikrofon


2 st Sennheiser SKM 500-935 G3

Ett proffsig trådlöst mikrofon som är perfekt för konferensen, kursen eller för den dela sång eller rap. Detta system är av proffsklass och man blir inte besviken om man väljer att hyra detta. Två uppsättningar finns att hyra.


Styckpris per dygn: 400:- inklusive moms.

Mikrofon


Shure Beta 57

För dig som ställer höga krav på ljudkvalitén. Finns 4 stycken i lager.


Pris per dygn: 75:- inklusive moms.