HYRA LJUD

LJUDPAKET 12 st Yamaha DXR 10 inklusive stativ


Detta paket väljer du när du behöver bra ljud med inte så jättemycket bastryck. Passar bra till festen hemma i lägenheten eller konferensen. Kan kompletteras med en eller två 15 tums basar mot extra kostnad.Pris per dygn: 500:- inklusive moms.


LJUDPAKET 22 st Yamaha DXR 12 inklusive stativ


Detta paket väljer du när du behöver bra ljud. Passar bra till festen hemma i lägenheten eller i den mindre lokalen. Kan kompletteras med en eller två 15 tums basar mot extra kostnad.Pris per dygn: 600:- inklusive moms.


LJUDPAKET 31 st RCF EVOX 8


Detta paket består av en 12" subbas med en tillhörande top. Ett otroligt smidigt och portabelt ljudsystem som är lätt att frakta och låter riktigt riktigt bra. Passar perfekt till en fest i hemmet eller i den mindre lokalen.Pris per dygn: 700:- inklusive moms.


LJUDPAKET 42 st RCF EVOX 8


Dubbla upp ljudpaket 3 och får ett fantastiskt bra ljud som fyller upp de flesta festlokaler. Pris per dygn: 1200:- inklusive moms.


LJUDPAKET 52 st Yamaha DXR 10/12 och 2 st RCF SUB 708 AS II


Detta paket väljer du när du behöver bra ljudtyck till dansgolvet med bas, mellanregister och diskant. Passar bra till festen i en lite större lokal. Detta paket spelar utan problem för 50 till 300 personer på dansgolvet.Pris per dygn: 2000:- inklusive moms.


LJUDPAKET 62 st RCF NX L24-A och 2 st RCF SUB 8004 AS


Detta paket väljer du när du behöver proffsigt ljud till det lilla bandet, stora festlokalen eller bara uppskattar riktigt bra ljud. Passar perfekt till festen i en större lokal. Detta paket spelar utan problem för 50 till 600 personer på dansgolvet eller framför scenen.Pris per dygn: 3500:- inklusive moms.


DJ-PAKET1 st Pioneer XDJ-RX2


En controller för att styra programvaran Rekordbox DJ. Smidig och portabel "DJ-bänk" där möjligheten att använda den till att styra datorn eller köra direkt med USB gör den riktigt flexibel. Spelaren är endast kompatibel med Rekordbox.Pris per dygn: 1000:- inklusive moms.


DJ-PAKET


 

2 st Pioneer CDJ 2000 Nexus 2


1 st Pioneer DJM 900 Nexus 2


Den senaste versionen av Pioneeer grymma spelare och mixer. Spelar upp cd-skivor och de flesta ljudformaten på en USB-sticka eller SD-kort. Fungerar bäst om man förbereder sina spellistor i Pioneers egen programvara Rekordbox.


 

Pris per dygn: 2500:- inklusive moms.


SKIVSPELARPAKET2 st Technics SL-1210


Urfadern som en gång satte standarden på vilken utrustning en DJ skulle spela på. Pickuper ingår i hyran.Pris per dygn: 1000:- inklusive moms för 2 st.


Mixerbord Yamaha MGP12XMixerbord för trubaduren eller det mindre bandet. Bra ljudkvalitet och de effekter man behöver. Läs mer om den här:

Pris per dygn: 500:- inklusive moms.


Trådlös mikrofonSennheiser XSw


Ett trådlöst mikrofonsystem av bra kvalité. Fungerar utmärkt till sång och tal. Denna mikrofon ligger i mellanskiktet och är det självklara valet för den som vill ha bra saker som man kan lita på.Styckpris per dygn: 250:- inklusive moms.


Trådlöst headsetSennheiser EW 352 G3 A-Band


Ett riktigt bra trådlöst system som är perfekt för konferensen, kursen eller den som vill hålla ett extra långt tal på ett bröllop. Detta system är av proffsklass och man blir inte besviken om man väljer att hyra detta. Två uppsättningar finns att hyra.Styckpris per dygn: 500:- inklusive moms.


Trådlös mikrofon2 st Sennheiser SKM 500-935 G3


Ett proffsig trådlöst mikrofon som är perfekt för konferensen, kursen eller för den dela sång eller rap. Detta system är av proffsklass och man blir inte besviken om man väljer att hyra detta. Två uppsättningar finns att hyra.Styckpris per dygn: 400:- inklusive moms.


MikrofonShure Beta 57


För dig som ställer höga krav på ljudkvalitén. Finns 4 stycken i lager.Pris per dygn: 75:- inklusive moms.